Novinky / Blog

Den svatého Valentýna

Připravili jsem si pro Vás dva druhy dortíků: Red Velvet - korpus z podmáslí, naplněn s mascarpone vanilkovým krémem, ovocem a Čokoládový dortík - s mascarpone tvarohovým krémem, uvnitř fresh maliny, borůvky, šlehačka. Můžete objednávat v našich prodejnách. Budou zabalené v dárkových krabičkách a převázány červenou stuhou...

Vánoční cukroví

Nechejte letošní pečeni na nás!!! Naše vánoční cukroví, děláme tradičně jen z másla. Objednat si jej můžete ve všech našich prodejnách. Nabízíme tyto druhy: linecké světlé, linecké tmavé, plněné ořechy, třené kytičky, třené rohlíčky, pracny tmavé, pracny kokosové, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda.

Dárkové balení možné objednávat v krabičkách o hmotnosti 250 g, 500 g, 1000 g. V prvním prosincovém týdnu, si u nás budete moci zakoupit ,,pro vaše přesvědčení, že pečeme opravdu dobře" vánoční cukroví v dárkovém balení o hmotnosti 125 g a 250 g. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme.

Francouzská bageta s rozmarýnem

Od příštího týdne ,,rodinu" našich francouzských baget rozšiřujeme o rozmarýnovou. Věděli jste, že těsto na tyto bagety musí zrát alespoň 20 hodin? Jedině tak docílíme té křupavé a nezaměnitelné chuti. Věříme, že bude mít opět veliký úspěch u Vás naši milí zákazníci.

 

Zpět do obchodu