Polévky na tento týden

Základem dobré polévky je silný vývar, kvalitní suroviny, a šikovné ruce a nápaditost našich holek. Dále už není třeba je představovat. Je to koncert chutí a vůní… Co více si přát.

Po – Uzená s rýží
Út – Polévka z červených fazolí
St – Drožďová
Čt – Zelňačka
Pá – Kuřecí krémová polévka

Pečivo

Pečeme každý den z těch nejlepších surovin dle tradičních receptur a postupů. Chléb hněteme ručně a sázíme do pece na dřevěné lopatě. Stejně tak každou housku ručně pleteme… Základem dobrého pečiva jsou vynikající suroviny a hlavně šikovné ruce našich pekařů a jejich láska k řemeslu, kterou každý den Vám i nám předávají v podobě skvělých výrobků. Děkujeme!!!

Dorty a zákusky

Každý den si pečeme vlastní korpusy na dorty i zákusky. Stejně jako v pekařině, tak i v cukrařině používáme ty nejlepší suroviny. Na tom si velmi zakládáme již od našeho vzniku. Snad také proto skloubení kvalitních surovin a šikovných rukou a nápadů našich cukrářek vede k takovému úspěchu. Děkujeme!!!

Chlebíčky

Základem dobrého chlebíčku je především čerstvě upečená chlebíčková veka. A tu my si pečeme každý den. Dále ty nejlepší suroviny. Bramborový salát, hermelínový a jiný… Jsme se již od počátku rozhodli připravovat každý den sami… A když se to všechno spojí s láskou, nápaditostí a šikovností našich holek… Nemůžete to dopadnout jinak, než skvěle. Děkujeme!!!